Vi är engagerad och brinner för att hjälpa andra som har det jobbigt. I vår region finns det en stiftelse som vi brinner lite extra för som heter Slag för hjältar.

Under 2019 arrangerade vi ett gokartevent i syfte att samla in pengar till stiftelsen vilket var väldigt lyckat. Stiftelsen har inga kostnader och är transparenta med sin verksamhet och det går bra att hjälpa till förutom via eventet.

Dom tar emot swisch-donationer så titta på hemsidan och gör en mindre insats för dig som gör stor skillnad för mottagaren. Har du frågor kring stiftelsen eller hur du kan bidra genom event eller på annat sätt så kontakta med fördel någon av stiftarna som du hittar på deras hemsida. Igen kan göra allt men alla kan gör något.

Under 2023 kommer vi genomföra ett nytt välgörenhetsevent för att stötta stiftelsen. Kontakta oss gärna om du vill vara med och delta eller kanske bidra på något sätt.

Till hösten kommer även MC-kortegen genomföras igen till förmån för Stefan Paulssons Cancerfond som t.ex. hjälper drabbade familjer via t.ex. Stefans stuga i Sälen. Läs mer här om hur du kan bidra. Stefan Stuga

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå